MENU

  SAP Full-stack SCP Application Developer

Als Full-stack Application Developer doorloop je bij Creetions klanten het gehele ontwikkeltraject. Beginnend met het doorgronden van het proces en het probleem, het bouwen van prototypes en afstemmen met eindgebruikers, tot het implementeren en opleveren van de applicatie binnen de gestelde tijd. Ben jij creatief, flexibel, analytisch en gedreven? Kun jij jezelf positioneren binnen het ontwikkeltraject en de klant helpen hun processen te optimaliseren op basis van de laatste technieken? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken.

Waar SAP voorheen met eigen technieken en oplossingen kwam, bouwt SAP steeds meer Intelligent Enterprise Applications op open source software en technieken. Met de komst van Cloud Foundry binnen het SAP Cloud Platform biedt het de mogelijkheid om naast SAPUI5-Fiori User Interfaces ook gebruik te maken van bijvoorbeeld Angular, React of VueJS. Backend logica verschuift meer en meer naar Java en NodeJS, wat betekent dat de wereld van SAP meer biedt dan alleen ABAP en HANA. Met de komst van SAP Cloud Platform op Cloud Foundry zijn we in staat om de gebruiker en het proces optimaal te ondersteunen. Vanaf een traditionele werkplek met een laptop, tot op elke moment en plaats vanaf een mobiel device.

Bij Creetion zijn we op zoek naar de persoon die zich kan onderscheiden van de rest. Die flexibel en gedreven is om meerdere technieken en tools eigen te maken, zowel SAP als open source. Een persoon met het analytisch vermogen om procesproblemen in kaart te brengen en die creatief is in het bedenken van de beste oplossing, waarbij alle factoren worden afgewogen. Zo’n generalistische specialist (of specialistische generalist) noemen we een Creeture.

Ben jij net afgestudeerd of al een tijdje werkzaam binnen de SAP of enterprise applicatie wereld? Creetion heeft een uitstekend trainingsprogramma beschikbaar zodat jij snel kunt doorgroeien.

Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan een email naar info@creetion.com o.v.v “SAP Full-stack SCP Application Developer” met je contactgegevens, een recent C.V. en een verwijzing naar je LinkedIn Profiel. Wij nemen dan contact met je op!

Creetion
Creetion is de proces- en IT-partner met diepgaande kennis en inhoudelijke ervaring op het gebied van SAP, Oracle Cloud en OutSystems. Creetion wil processen en systemen bij klanten verbeteren en optimaliseren. Op basis van het probleem en de requirements en de situationele context, realiseren we voor de klant de meest geschikte oplossing, van advies tot implementatie tot continue verbetering. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van Business en IT, het ontwikkelen van User Interfaces en integraties tussen SAP en systemen van derden. Creetion consultants zijn geen “one-trick-ponies”, maar beheersen een scala aan vaardigheden (zowel “oude” als de “bleeding-edge” technologie), en kijken breed en diep naar de hele stack beschikbare opties, zowel SAP als open source. Niet te vergeten de soft-skills, flexibiliteit en creativiteit waarmee we de klant helpen zijn processen te verbeteren en zijn doelen (met IT-middelen) te behalen.

Verstand van…
Cloud Foundry
JavaScript
HTML
CSS
jQuery
User Interface (Fiori, SAPUI5, Angular, React, VueJS)
NPM
NodeJS
Java
RESTful services (ODATA)
SQL
Procedures
Prototyping
UX-design
Business Process Model and Notation (BPMN)

Affiniteit met
SAP Cloud Platform – Understand Platform capabilities
Fiori-development – Custom, Extend, Standard Fiori applications
Gateway-development – Model and Build ODATA services
ABAP-development – SAP modules, ABAP modules and classes, Workflows, …
HANA-development – ABAP CDS, HANA CDS, Calculation Views, Procedures, Javascript …

Optioneel
Docker
Kubernetes

Sollicitatie NL

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.