Services

Business Consulting & Architecture

Definitie en Ontwerp van best practice business modellen en bedrijfsprocessen gebaseerd op SAP.

Onze consultants zijn zeer ervaren in verschillende sectoren (Utilities, High Tech, Proces Industrie, Food & Beverages, Oil & Gas, Aerospace, Public Sector, Banking).

Opzetten en ontwikkelen van Enterprise en IT Architectuur op basis van het TOGAF raamwerk.

Ontwikkelen van best practice Domein Architecturen (Front End & Mobile, Portal, Master Data, Informatie Architectuur, Security, Integratie & Middleware).

Opzetten en ontwikkelen van Applicatie Lifecycle Management inclusief Governance en Management Processen.

Implementeren van SAP Solution Manager voor ALM, Release en Change Management.

Onze ervaren SAP programma en project managers zijn in staat om resultaten te leveren binnen tijd en budget.

Wij leveren gecertificeerde SCRUM masters en ervaren Agile ASAP project managers.

Wij voeren project en programma audits uit in verschillende domeinen (Governance, SCRUM methodologie, Software Ontwikkeling).

Wij leveren Quality Assurance diensten in projecten op basis van Agile ASAP.

Technology

Creetion is OutSystems partner om sneller “first time fit” oplossingen te ontwikkelen voor haar klanten.

Wilt u meer weten kijk dan op onze OutSystems pagina

Met ingang van 21 april 2016 is Creetion Consulting Partner van Celonis. Dit Duitse bedrijf levert innovatieve oplossingen op het gebied van Process Mining, waarmee op basis van “event logs” bedrijfsprocessen in real time kunnen worden gemonitord en geanalyseerd.

Process Mining gaat niet uit van vooraf gedefinieerde procesontwerpen, maar analyseert processen zoals die feitelijk in de IT systemen zijn uitgevoerd. Daarbij wordt in detail duidelijk hoe de processen aflopen, welke varianten er in het proces echt bestaan en in welke gevallen er afgeweken wordt van een optimale procesflow. De software van Celonis maakt het mogelijk in real time complexe vragen af te vuren op de procesdata en daarmee inefficiëntie, onnodige kosten en afwijkingen van de geldende process controls op te sporen.

In het verleden was het erg complex om in grote (SAP) IT landschappen boven tafel te krijgen hoe bedrijfsprocessen werkelijk werden uitgevoerd. Met Celonis is dit nu wel eenvoudig mogelijk.

Creetion heeft als consultancy bedrijf een sterke focus op optimalisatie van processen. Bij al onze klanten verbetert Creetion de kwaliteit, meetbaarheid en efficiency van de bedrijfsprocessen middels BPM, Case Management, KPI Dashboards en nu ook Process Mining met Celonis.

Process Mining is de volgende stap in proces management. Door de onbegrensde mogelijkheden van SAP HANA vormen de hoeveelheden procesdata geen belemmering meer. Daarbij kunnen door de software van Celonis geheel nieuwe en andere vragen worden beantwoord. Veel BI-systemen en KPI dashboards zijn voornamelijk gericht op statische data en geven geen antwoord op prangende proces vragen. Ook de terugkoppeling naar en de aansluiting met de bekende “top down” procesbeheersings methoden en tools, proces controls en KPI’s maken de mogelijkheden van deze technologie enorm sterk. De komende tijd zullen meer en meer organisaties dit gaan ontdekken en ondervinden.

– Hans Diepstraten, partner bij Creetion

Creetion kan als Consulting Partner deze organisaties ondersteunen zowel in de installatie, configuratie en implementatie van Celonis Proces Mining. Vanuit de primaire procesoptimalisatie focus levert Creetion daarbij diepgaande kennis van en ervaring met de belangrijke proces ketens in verschillende branches.

Over Celonis

Celonis is wereldwijd een toonaangevende leverancier van enterprise-ready process mining. Met de unieke Celonis Process Mining technologie, biedt het een veelzijdig, innovatief, industrie-onafhankelijke analyse oplossing voor IT gedreven processen in grote ondernemingen.

Celonis stelt haar klanten in staat om transparant te werken. Celonis heeft in verschillende landen vestigingen, waaronder in München (Duitsland), Tilburg (Nederland) en Sunnyvale (USA).

Meer informatie: www.celonis.de

Business Process Management is zowel een managementdiscipline als een technologieplatform. In beide betekenissen levert Creetion best practices en consultancy. De kracht van BPM ligt in de continue verbetering van processen. BPM kan worden toegepast om knelpunten in bedrijfsprocessen op te lossen, maar ook om top-down incrementeel best practice modellen te ontwikkelen.

Process Orchestration

Wij ontwerpen en bouwen samen met de klant optimaal ingerichte end to end processen op basis van SAP technologie. Daarbij worden zoveel mogelijk handmatige stappen vermeden en wordt de eindgebruiker in zijn/haar rol ondersteund.

SAP BPM

SAP NetWeaver Business Process Management is het platform waarmee gestructureerde bedrijfsprocessen op basis van regels en gebruikersinteractie zorgvuldig en foutloos worden uitgevoerd.

SAP Case Management (NetWeaver Folder Management)

Veelal in samenhang met SAP NetWeaver BPM passen wij NetWeaver Folder Management als middel toe om case-gebaseerde bedrijfsprocessen mee te sturen. Deze oplossing is vooral gechikt voor die bedrijfsprocessen die niet volgens een vaste lineaire flow aflopen, maar flexibeler en onvoorspelbaarder zijn.

SAP Business Workflow

Op basis van het SAP Workflow platform levert Creetion op maat gemaakte oplossingen voor het stroomlijnen en automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Bespaar tijd en vergroot het gebruikersgemak door uw processen te modelleren met SAP Workflow. Het resultaat is een eenduidig, efficiënt en gegarandeerd doorlopend proces.

Onze ontwikkelaars hebben veel ervaring op het gebied van SAP applicatie-ontwikkeling, zowel in de klassieke ABAP-wereld als op het HANA platform.

Wij ontwikkelen applicaties vanuit een integrale architectuur benadering waarbij de platformkeuzes van de klant worden gerespecteerd.

Wij adviseren over technologie keuzes met betrekking tot SAP Applicatie ontwikkeling.

Applicaties worden tegenwoordig vooral “Mobile first” ontworpen en gebouwd. Door middel van “responsive design” kan dezelfde applicatie perfect draaien op zowel een desktop computer als een mobiel device.

Creetion is in staat via verschillende platformen mobiele toepassingen te realiseren, al dan niet gefaciliteerd door het SAP Mobile Platform.

Op verzoek richten wij beheer omgevingen in voor uw HANA/NetWeaver gebaseerde landschap, On Premise of in de Cloud, en wij kunnen ook het beheer voor u uitvoeren op basis van vaste SLA afspraken.

Creetion beschikt over een eigen Cloudinfrastructuur bij Amazon. Klanten kunnen gebruik maken van deze infrastructuur om bijvoorbeeld specifieke processen en functionaliteiten te ondersteunen.

Binnen de Cloudomgeving biedt Creetion bedrijven een flexibele BPM-omgeving en een Company App Store voor de distributie van mobiele oplossingen.

Ook biedt deze omgeving de mogelijkheid voor bedrijven om pilotimplementaties te realiseren of training te faciliteren zonder dat hiervoor eigen investeringen in een platform noodzakelijk zijn.

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling, binnenkort komt er meer informatie op onze website met meer achtergronden, onze visie, ervaring, toepassingen en onze competenties.

Innovations

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling, binnenkort komt er meer informatie op onze website met meer achtergronden, onze visie, ervaring, toepassingen en onze competenties

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling, binnenkort komt er meer informatie op onze website met meer achtergronden, onze visie, ervaring, toepassingen en onze competenties

Intelligent Business Operations (IBO) is een nieuwe toolset van SAP gebaseerd op HANA technologie.

IBO maakt het mogelijk om end to end procesketens te monitoren en pro-actief te managen op bastis van vastgestelde process-KPI’s.

IBO kan in real time worden aangesloten op alle onderliggende transactionele systemen in de keten en creëert interactieve en rolgebaseerde management dashboards in HTML5.

IBO is in staat om Big Data informative te vangen en daarop process performance dashboards aan te sluiten

Vanuit een IBO dashboard kunnen pro-actief maatregelen worden genomen en acties en workflows worden opgestart om geconstateerde problemen I het process op te lossen.

S/4HANA

SAP heeft onlangs S/4HANA aangekondigd. Dit betreft de nieuwe Applicatiesuite van SAP gebaseerd op HANA en het “Simple” concept.

De eerste beschikbare applicatie op basis van dit nieuwe platform is Simple Finance, dat de datastructuur van FICO sterk vereenvoudigt en waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van het HANA platform.

Simple Finance

Wij implementeren Simple Finance gebaseerd op HANA waarbij wij integrale services leveren van Agile Project Management tot functionele FICO expertise en state of the art UI ontwikkeling (FIORI).

Gebruikers van informatiesystemen zijn iedere dag met vele verschillende applicaties bezig, met allemaal hun eigen gebruikersomgeving en vorm. Business applicaties moeten net zo gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn als de leidende consument gerichte toepassingen en social media. Effectieve en efficiënte gebruikersinteractie bevordert de kwaliteit van informatiesystemen en de data die erin opgeslagen zijn.

Wij ontwerpen voor de zakelijke applicaties van SAP user interfaces op basis van de modernste technologie en ontwerp principes (gebruikersgericht, patroongebaseerd, consistent, gericht op de kern, empowering, simpel, intuitief) zodat gebruikers graag met de applicaties werken.

Wij zijn specialisten op het gebied van HTML5, SAPUI5 en FIORI applicatie ontwikkeling.