MENU

Bolderkarman

In de periode 2010-2020 sponsorde Creetion meermaals de atleet Aart van Meerveld, die in de gedaante van de bolderkarman op ludieke wijze de Alp ‘d Huzes heeft bedwongen om geld op te halen voor een aantal goede doelen.

Beste sponsoren en media,

Nog 1 dag en dan vertrek ik naar Frankrijk om zo donderdag 4 juni de strijd aan te gaan met die prachtige berg  ‘de Alpe ‘d Huez’. De berg is mooi om te zien maar op die dag is de saamhorigheid nog mooier dan die prachtige uitzichten die je hebt vanaf de berg. Met zijn allen zijn we daar om kanker in de toekomst een chronische ziekte te laten zijn, en ik hoop dit nog mee te mogen maken. Dankzij jullie is de prachtige constructie (de bolderkar met aanhanger) klaar om achter mij de berg op te gaan en het geheel is prachtig geworden. Ook dankzij vele bedrijven en particulieren zit er al voor ruim 50 kilo kleingeld in de grote spaarpot en ik hoop dat deze nog veel zwaarder gaat worden tijdens de rit omhoog. De borden op kar zijn nog leeg, maar in Frankrijk ga ik daar al veel namen opschrijven van mensen die aan het strijden zijn tegen kanker of helaas deze ‘oneerlijke’ strijd hebben verloren. Deze namen heb ik de afgelopen tijd gemaild gekregen, maar ook tijdens de rit omhoog mogen mensen daar hun geliefde opschrijven om zo te laten zien dat ze niet alleen staan in hun strijd en/of verdriet. Ik heb daar juist gekleurde stiften voor genomen zodat het een fleurig geheel gaat worden ipv iets heel sombers.

Ik ben blij, blij met jullie hulp en steun, en blij dat ik met al die namen van die mooie mensen die ik omhoog mag trekken. Kijk naar de foto’s van de constructie die ik heb bijgevoegd en ik ga uiteraard goed mijn best doen om de bolderkar met aanhanger en inhoud omhoog te krijgen, maar het is wel een uitdaging omdat het geheel nu toch bijna 200kg weegt.

Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Aart van Meerveld

www.bolderkarman.nl
www.runningforkids.nl
stichtingzorgelooskind.nl