MENU

Creetion voor uw OutSystems oplossingen

Het OutSystems platform

Bij onze klanten onderkennen we steeds meer behoefte om sneller, betere (mobiele) applicaties te maken die geïntegreerd kunnen worden met SAP of andere backoffice/legacy systemen. Daarom hebben we lang gezocht naar een platform waarmee we aan deze klantbehoefte kunnen voldoen. Met OutSystems hebben we dat ontwikkel-/deploymentplatform gevonden. En we zijn daar razend enthousiast over!

OutSystems biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om eenvoudig met SAP of andere bestaande systemen te integreren, er kan zelfs  aangepaste code aan toegevoegd worden. Bovendien kunnen we applicaties visueel (samen met onze klanten) bouwen en daarna geautomatiseerd testen en deployen. Hierdoor kan de tijd die nodig is om uw software op te leveren met een factor 4 tot 6 worden verkort!

Veel ondernemingen voeren nog steeds complexe bedrijfsprocessen uit op verouderde legacy applicaties. Dus, hoe zorgen die organisaties, gezien deze complexiteit, voor snelle innovaties om concurrerend te blijven? De snelheid en flexibiliteit van OutSystems maken dit platform meer dan geschikt om de digitale transformatie en daarmee innovatie van uw bedrijf verder (incrementeel) vorm te geven.

Systemen die meestal niet onderscheidend zijn voor de bedrijfsvoering, een HR-systeem bijvoorbeeld, hoeven niet opnieuw gebouwd te worden; daar volstaat een standaard component of pakket. Maar met OutSystems wordt het makkelijker om andere legacy-applicaties sneller aan te vullen, dan wel te vervangen. Bij voorkeur in een Agile omgeving, waar bijvoorbeeld Scrum gewerkt wordt, want daar komt dit platform helemaal tot zijn recht. Andersom kan de inzet van OutSystems juist ook bijdragen aan de verdere implementatie van deze en andere moderne manieren van werken, zoals DevOps.

 

Het OutSystems platform faciliteert een responsive applicatie die werkt op alle apparaten (pc, tablet, telefoon). OutSystems stelt ontwikkelaars namelijk niet alleen in staat om gemakkelijk en snel applicaties te ontwikkelen, maar ook om ze uit te rollen voor iOS, Android en het web, op basis van één applicatieontwerp en één codebasis (.Net).

Meer informatie over dit robuuste, veilige, schaalbare, onderhoudbare platform en voorbeelden van bedrijven die hier meer en meer gebruik van maken, vindt u op hun website:

www.OutSystems.com