Creetion, uw OutSystems Partner

Wij realiseren sneller “first time fit” oplossingen voor onze klanten.

Creetion is gespecialiseerd in OutSystems, één van de wereldwijd leidende ontwikkelplatformen waarmee veel sneller, betere (mobiele) applicaties gebouwd kunnen worden.

Wij staan klaar om verbeterpunten in uw bedrijfsprocessen te analyseren en hier oplossingen voor te bedenken. Vaak speelt automatisering daarbij een belangrijke rol en kunnen wij de oplossing zelf maken m.b.v. OutSystems. Onze door OutSystems gecertificeerde consultants bezitten expertise op het gebied van architectuur en integratie. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel, uitstekende oplossingen voor u maken, maar kunnen wij er ook voor zorgen dat deze geïntegreerd worden in uw bestaande applicatielandschap.

Creetion Zorgt Voor Keten Transparantie

Het OutSystems platform

Bij onze klanten onderkennen we steeds meer behoefte om sneller, betere (mobiele) applicaties te maken die geïntegreerd kunnen worden met SAP of andere backoffice/legacy systemen. Daarom hebben we lang gezocht naar een platform waarmee we aan deze klantbehoefte kunnen voldoen. Met OutSystems hebben we dat ontwikkel-/deploymentplatform gevonden. En we zijn daar razend enthousiast over!

OutSystems biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om eenvoudig met SAP of andere bestaande systemen te integreren, er kan zelfs  aangepaste code aan toegevoegd worden. Bovendien kunnen we applicaties visueel (samen met onze klanten) bouwen en daarna geautomatiseerd testen en deployen. Hierdoor kan de tijd die nodig is om uw software op te leveren met een factor 4 tot 6 worden verkort!

Veel ondernemingen voeren nog steeds complexe bedrijfsprocessen uit op verouderde legacy applicaties. Dus, hoe zorgen die organisaties, gezien deze complexiteit, voor snelle innovaties om concurrerend te blijven? De snelheid en flexibiliteit van OutSystems maken dit platform meer dan geschikt om de digitale transformatie en daarmee innovatie van uw bedrijf verder (incrementeel) vorm te geven.

Systemen die meestal niet onderscheidend zijn voor de bedrijfsvoering, een HR-systeem bijvoorbeeld, hoeven niet opnieuw gebouwd te worden; daar volstaat een standaard component of pakket. Maar met OutSystems wordt het makkelijker om andere legacy-applicaties sneller aan te vullen, dan wel te vervangen. Bij voorkeur in een Agile omgeving, waar bijvoorbeeld Scrum gewerkt wordt, want daar komt dit platform helemaal tot zijn recht. Andersom kan de inzet van OutSystems juist ook bijdragen aan de verdere implementatie van deze en andere moderne manieren van werken, zoals DevOps.

Het OutSystems platform faciliteert een responsive applicatie die werkt op alle apparaten (pc, tablet, telefoon). OutSystems stelt ontwikkelaars namelijk niet alleen in staat om gemakkelijk en snel applicaties te ontwikkelen, maar ook om ze uit te rollen voor iOS, Android en het web, op basis van één applicatieontwerp en één codebasis (.Net).

Meer informatie over dit robuuste, veilige, schaalbare, onderhoudbare platform en voorbeelden van bedrijven die hier meer en meer gebruik van maken, vindt u op hun website:

www.OutSystems.com

Creetion Partner Voor Sap Innovaties

Producten en diensten

Wij leveren als Creetion verschillende producten en diensten aan onze klanten. Creetion ontwikkelt haar eigen software die klanten als SaaS producten kunnen afnemen. Als dienst ontwikkelen wij in OutSystems software voor het verwezenlijken van de bedrijfsdoelstellingen onze klanten. Dat doen we door het aannemen van projecten, maar ook door het leveren van consultants (in de rol van ontwikkelaar, Scrum Master of Product Owner) die gewend zijn om te werken in multidisciplinaire Scrum teams bij onze klanten. Ook beheren we applicaties die met OutSystems gebouwd zijn.

Het liefst beginnen we met een digitale transformatie door bijvoorbeeld in een klein (pilot) project een specifiek klantproces in de basis te optimaliseren, waarbij van buiten naar binnen gedacht wordt. Oftewel welk knelpunt ondervindt uw (interne) klant en hoe kunnen we de relevante processen zo optimaliseren dat uw bedrijf uw (interne) klanten optimaal van dienst kan zijn. Om snel resultaat te boeken kan het zelfs wenselijk zijn om in eerste instantie zonder integratie met het bestaande ICT-landschap zo’n oplossing als een SaaS dienst op te leveren.

Een digitale transformatie leidt vaak tot aanvullende behoeftes, waarbij integratievraagstukken met het aanwezige ICT-landschap al snel een rol gaan spelen. Bijvoorbeeld als u uw klant via alle kanalen (omnichannel) optimaal wilt bedienen. Dan is het nodig om bijvoorbeeld de mobiele app, website, webshop en het ERP-systeem aan elkaar te koppelen, zodat data continu up-to-date en in-line met elkaar zijn. De uitstekende integratiemogelijkheden die OutSystems biedt, maken van dit platform een ideaal hulpmiddel om dit te bewerkstelligen.

Naast technische transformaties die uw bedrijf verder digitaliseren, kunnen wij u ook ondersteunen bij de organisatorische transformatie. Dat kunnen opleidingstrajecten zijn om (beter) met het OutSystems platform zelf te leren werken of om op andere moderne manieren software te ontwikkelen en beheren met OutSystems. Dat kan door bijvoorbeeld het begeleiden/coachen/opleiden van teams die Scrum en/of DevOps willen werken. Maar ook het adviseren van het (hogere) management die deze manieren van werken willen invoeren in hun organisaties. Vooral wat dat voor het (lijn)management zelf betekent.

Tot slot betreft een speciale dienst die wij leveren het opleiden van studenten. Hierna wordt dieper op deze speciale dienst ingegaan.

Creetion Medewerkers Maken Het Verschil

Studenten en vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede, ondernemende, positieve, technisch en communicatief sterke collega’s die ons team kunnen versterken. Klik hier voor specifieke informatie over vacatures binnen Creetion.

Als Creetion dragen wij ook ons steentje bij aan het vergroten van OutSystems ecosysteem door het opleiden van studenten tot nieuwe OutSystems consultants. Wij richten ons daarbij primair op 3e en 4e jaars (Bedrijfskundige) Informatica studenten van Technische Hogescholen en Universiteiten die bij ons of onze klanten stage kunnen lopen en/of kunnen afstuderen. De ontwikkeling van onze studenten staat daarbij centraal.

De opzet daarbij is globaal als volgt. Na een basisopleiding OutSystems door Creetion in de eerste maand worden ze in de gelegenheid gesteld om bij een klant of bij ons daadwerkelijk software te ontwikkelen die een knelpunt voor de klant oplost, dan wel een (deel)proces optimaliseert. Daartoe moeten ze eerst het probleem/de uitdaging analyseren en vervolgens via een verantwoord architectuurtechnisch ontwerp, software ontwikkelen m.b.v. OutSystems, deze software testen en indien de klant tevreden is, mogelijk ook implementeren. Studenten die al ervaring hebben met OutSystems (bv omdat ze in het 3e jaar al bij ons stage hebben gelopen en gecertificeerd zijn) worden gestretcht door meer complexe opdrachten uit te voeren (bv integratievraagstukken).

Tijdens de stage-/afstudeeropdracht laten we de studenten onderling (onder begeleiding van senior consultants) in Agile werkvormen samenwerken. Zo leren ze niet alleen van elkaar om applicaties te ontwikkelen, maar maken ze zich ook andere skills en kennis eigen die voor een consultant belangrijk zijn (o.a. Scrumwerkzaamheden/-rollen/-tooling in de praktijk, communicatieve vaardigheden, presenteren, opstellen business cases, etc.). De opdrachten worden altijd individueel getoetst en beoordeeld, waarbij het uitgangspunt is dat de student “gestretcht” wordt en het resultaat daadwerkelijk toegevoegde waarde moet hebben.

Indien een student bij één van onze klanten een opdracht uitvoert, worden er heldere afspraken gemaakt met die klant (o.a. begeleiding, vergoeding en resultaten). Creetion heeft altijd een belangrijke rol in de begeleiding van de student. Ze worden in de basis behandeld als alle andere consultants van Creetion, met als doel dat ze ook van allerlei randzaken leren, zoals team overleggen, seminars, kennissessies, etc. Van elke student wordt verwacht dat hij/zij zich certificeert voor OutSystems. Met OutSystems zelf zijn hier afspraken over gemaakt.

Met Simple Finance De Toekomst In

Ons OutSystems Team

Ons team bestaat naast de hiervoor genoemde studenten uit ervaren consultants met verschillende achtergronden en kennisgebieden, zodat we elk knelpunt rondom OutSystems i.s.m. onze klanten kunnen oplossen. Naast gedegen kennis van OutSystems is iedere consultant van ons expert op minimaal één extra (technische) aandachtsgebied (bv DevOps, .Net, BPM, UX, architectuur, infrastructuur, SAP, etc.).

Omdat OutSystems van origine een Portugees bedrijf is, zitten daar de meeste consultants met jarenlange ervaring. Daarom hebben wij vaste samenwerkingspartners in Portugal. Ook hebben wij (Nederlands sprekende) Portugese consultants in dienst. Al onze consultants (en van onze samenwerkingspartners) zijn door OutSystems gecertificeerd. U bent altijd welkom om eens langs te komen in ons mooie pand aan de Oude Vest nummer 9 in Breda om persoonlijk kennis te maken met ons team.

End-To-End Oplossingen Voor Uw Proces Uitdagingen

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de hierboven beschreven mogelijkheden!