OnePage 2017-09-29T11:24:05+00:00

OVER CREETION

WE ORCHESTRATE YOUR BUSINESS

Creetion is een high-end ICT dienstverlener met een sterke focus op SAP technologie, Proces Orchestratie, Business Proces Management en IT architectuur.

Wij zijn sinds 2008 actief en zijn continu gegroeid met behoud van onze focus. Sinds april 2011 is Creetion ook officieel SAP Partner op het gebied van NetWeaver.

Wij helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door processen te stroomlijnen en flexibel te maken. Door dit altijd onder architectuur te doen, beschermen wij IT-investeringen en kunnen wij toekomstgerichte oplossingen op maat realiseren.

Creetion is ambitieus: wij richten ons op de top 500 ondernemingen in Nederland en willen aantoonbaar bijdragen aan hun succes. Daarbij nemen wij resultaatverantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alle benodigde disciplines beschikbaar zijn voor de realisatie en implementatie. Vanuit die achtergrond geven wij onze medewerkers alle ruimte om zich via opleidingen en certificeringen verder te ontwikkelen.

Creetion OutSystems partner

om sneller “first time fit” oplossingen te ontwikkelen voor haar klanten.

OutSystems een van oorsprong Portugese bedrijf levert een zeer productief en hoogwaardig software-ontwikkel- en deploymentplatform, dat valt in de categorieën “Rapid Application Development en Delivery” en “Low-code Development Platform”).

Het OutSystems Platform is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net-applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning. Hiermee kunnen op snelle en iteratieve wijze bestaande applicaties uitgebreid en nieuwe applicaties ontwikkeld worden.

Meer informatie

SERVICES

EEN OVERZICHT VAN DE DIENSTEN DIE WIJ LEVEREN

BUSINESS CONSULTING & ARCHITECTURE

Business Consulting

Architecture & Project Management

TECHNOLOGY

OutSystems

Process Mining

Process Orchestration

SAP Application Development

SAP Managed Services & (Cloud) Hosting

SAP/OutSystems Integratie Services

INNOVATIONS

HANA Case & Task Management

SAP HANA Native Programming (XS Advanced)

SAP Intelligent Business Operations

Simple SAP S/4HANA

UI Design & SAP FIORI

MEER INFORMATIE

CASES

ONS WERK IN DE PRAKTIJK

Hier vindt u een overzicht van enkele cases waar Creetion aan gewerkt heeft.

MENSEN

CREATIEF, OPEN EN TRANSPARANT

Onze organisatie is open en transparant. Wij geloven in creativiteit: wie een goed idee heeft, moet ook de ruimte krijgen om het te realiseren. Dat maakt Creetion tot een ideale omgeving waar talent zich kan ontwikkelen. En omdat Creetion snel groeit, kunnen we volop kansen bieden aan inspirerende collega’s die hun state-of-the-art kennis weten te combineren met collegialiteit en klantgerichtheid. Als tegenprestatie geven wij – naast een uitstekende vergoeding – de mogelijkheid om het verschil te maken in je eigen vakgebied.

Onze consultants werken in teams bij de klant om bedrijfsprocessen te optimaliseren en echte waarde toe te voegen. We zijn voortdurend op zoek naar excellente nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Voor zowel junioren als ervaren cracks is Creetion een uitdagend bedrijf met volop mogelijkheden.

Het succes van Creetion komt voort uit de ideale mix van best-in-class expertise, een hoog kwaliteitsbewustzijn, een “can do” mentaliteit en veel enthousiasme. Als je jezelf herkent in dit profiel, reageer dan op een van onze vacatures en overtuig ons met je kennis, ervaring en ambities.

WERKEN BIJ CREETION

GEÏNTERESSEERD IN WERKEN BIJ ONS? BEKIJK HIERONDER ONZE VACATURES!

CONTACT

HEEFT U EEN VRAAG? WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN DIE WIJ U KUNNEN BIEDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

CREETION BREDA

Oude Vest 9, 4811 HS Breda

CREETION

EEN KIJKJE BINNEN CREETION

Met ingang van 21 april 2016 is Creetion Consulting Partner van Celonis. Dit Duitse bedrijf levert innovatieve oplossingen op het gebied van Process Mining, waarmee op basis van “event logs” bedrijfsprocessen in real time kunnen worden gemonitord en geanalyseerd.

Creetion sponsort Aart van Meerveld, ook wel bekend als de Bolderkarman. Aart zal meermaals de Alpe d’HuZes beklimmen voor het goede doel.

Hieronder vindt u een foto gallery met daarin enkele foto’s die onze bedrijfscultuur tonen.